FLEVO-KLASSIEKERS.NL

Een ZEER Actieve oldtimerclub

 

Donderdag 18 juli 2019    

Tuinen De Roode Hoeve in Nijbroek  

We verzamelen om 19.00 uur bij 'Beachclub Nu’ Bremerbergdijk 10 Biddinghuizen. Voordat u bij Elburg de polder uitrijdt, bij de stoplichten rechtsaf. Daar ziet u 'Beachclub Nu’ liggen

Ritje over de Veluwe. We bezoeken de Roode Hoeve aan de Middendijk 14 in Nijbroek (dat ligt iets voorbij Epe in het land tussen Veluwe en de IJssel). Tuinen bekijken, koffie met iets erbij en er is een winkeltje (zonder pinautomaat) We vragen een bijdrage van € 3,- p.p. zie ook  www.tuinenderoodehoeve.nl

Zaterdag 3 augustus 2019

Rit naar het IJzerpad, rondleiding en gezellig eten na afloop.

We verzamelen vanaf 13.00 uur bij Bol naast de Kringloopwinkel aan De Noord in Dronten. Vertrek om 13.30 uur  

Na een leuke rit kruipen we langs het IJzerpad en leren we weer allerlei nieuwe dingen. Aan het eind van de middag stranden we bij het Poortershuys in Creil waar we in plaats van de jaarlijkse barbecue gezellig samen kunnen eten. De kosten voor het eten zijn €12.50 Drankjes voor eigen rekening. Aanmelden is noodzakelijk  voor 31 juli  dit i.v.m. met het inkopen voor het eten.

Donderdag 15 augustus 2019   

Bezoek Koggewerf in Kampen  

We verzamelen om 19.00 uur bij 'Rogggebothouse' de cafeteria aan de linkerhand net voordat u de polder uitrijdt richting Kampen (Hanzeweg 45, 8251PT Dronten)

We rijden achter elkaar aan naar Kampen waar we rond half acht aankomen bij de Koggewerf. We krijgen een rondleiding en koffie. We vragen een eigen bijdrage van € 3,- p.p.

Donderdag 22 augustus 2019   

Bedrijfsbezoek aan Veco B.V., specialist in zilveruien

We worden om 19.00 uur verwacht bij Veco B.V. aan het Creilerpad 4 Creil.

We bezoeken een Flevolands familiebedrijf dat specialist is in zilveruien en Parijse wortelen. We hebben de unieke kans om de productie in vol bedrijf te zien, dat is ook de reden dat we deze activiteit hebben ingelast. Zie ook www.vecobv.nl

Zondag 1 september 2019

Najaarsrit - Flevolandse kunstroute

We verzamelen om 10:30 uur bij Shortgolf Swifterbant aan de Rivierduinweg 9, 8255 PJ Swifterbant waar de koffie en thee klaarstaat. Vanaf 11:00 uur wordt er gestart.

S.v.p. vooraf aanmelden

We rijden via een mooie route langs de diverse kunstwerken die Flevoland rijk is. Ook een mooie gelegenheid om uw klassieker in Flevolandse sferen te fotograferen. Voor de cover een volgend clubblad? Rond 15:30 uur komen we op het eindpunt waar we nog bij een drankje kunnen napraten.

Donderdag 19 september 2019 

Uitlaten in Swifterbant       

We worden om 19.30 uur verwacht bij PM performance uitlaten De kolk 107  8255 PD in Swifterbant.

Een bedrijf dat ons alles kan vertellen over uitlaten en het op maat maken daarvan. Zie ook www.pmperformance.nl

Zaterdag 28 september 2019    

Taxatiedag Espel      

Onze gebruikelijke taxatiedag.

Adri Wisse taxeert bij Nico van der Voort in Espel. Aanmelden kan al, meer informatie in het volgende clubblad.

 
 

 


 

 


 

 

 

FK 82.pdf (10.42MB)
FK 82.pdf (10.42MB)